Referenties

NMX is een elite systeembeheerdersgroepje
NMX is een elite systeembeheerdersgroepje

Johan, IT-specialist

NMX is een elite systeembeheerdersgroepje waardoor het feit dat ik hier lid van ben, een vorm van erkenning is. Ook vind ik het prettig om kennis te delen met mede NMX-ers!

Mooi project bij een zorginstelling

Voor een mooi project bij een zorginstelling ben ik bezig geweest met de Exchange 2010 configuratie en migratie naar Office 365. Totaal 120 Microsoftteams, 1050 kanalen, eigenaars & leden aangemaakt met behulp van PowerShell. Daarnaast heb ik mogen meedenken bij processen en escalatiemodellen. Ook het maken en onderhouden van VMWare templates het beheren van serverparken (+/- 115 servers) waren onderdeel van mijn rol.

Ontwikkeling

Momenteel ben ik bezig met MCSA OFFICE 365. We zijn veel bezig met Azure en office in de cloud.  Daarnaast wil ik graag meer specifieke VMware kennis en netwerkkennis bemachtigen.  
Bij NMX heb je echt het familiegevoel
Bij NMX heb je echt het familiegevoel

Patrick, IT-specialist NMX Solutions

NMX is niet een IT-dienstverlener waar je een nummertje ben. Bij NMX heb je echt het familiegevoel, collega's kennen elkaar goed, er wordt veel aan teambuilding gedaan en aan kennis delen. De managers van NMX weten ook wat er in de markt speelt en weten waar ze het over hebben.

MDT Servers

Waar ik zelf blij van wordt is een project waar veel uit te halen is. Bij mijn huidige project kwam ik eigenlijk om Citrix incidenten op te lossen, maar al gauw zag ik dat daar meer nodig was. Ik heb vervolgens MDT servers opgebouwd voor het inspoelen van Servers en client devices.

Ontwikkeling

Qua ontwikkeling ben ik op dit moment bezig met Microsoft Azure Intrastructure and Deployment, in toekomstige opdrachten zal je vaker in aanmerking komen met Azure, vandaag deze training/opleiding.
NMX vindt de juiste opdracht bij de juiste medewerker erg belangrijk. Dit zorgt voor plezier in je opdracht en in je werk.
NMX vindt de juiste opdracht bij de juiste medewerker erg belangrijk. Dit zorgt voor plezier in je opdracht en in je werk.

Marco, IT-specialist NMX Solutions

NMX vindt de juiste opdracht bij de juiste medewerker erg belangrijk. Dit zorgt voor plezier in je opdracht en in je werk. Doorgroeien en meer ervaring opdoen is vanzelf sprekend bij NMX, dit past bij mij. Ik wil me graag door kunnen ontwikkelen.

Project

Voor mijn gevoel is het Caress Project het beste verlopen. Dit komt door het goede schakelen en duidelijke afspraken in het Project team. Ondanks dat ik pas halverwege het project betrokken ben geraakt is de implementatie vrijwel soepel verlopen met als resultaat dat de applicatiebeheerder zeer tevreden is. Al met al hebben we een core applicatie binnen een paar uur overzet.

Ontwikkeling

Ik ben momenteel bezig met meer ervaring op te doen met server 2016. Ik wil deze kennis gaan inzetten om ook server 2016 omgevingen te beheren.  
NMX Solutions helpt onze klanten een snelle responstijd te garanderen
‘NMX Solutions helpt onze klanten een snelle responstijd te garanderen’
"Cathy, marketing en communicatiemanager bij Solimas" Klaas, IT-infrastructuur specialist vanuit NMX Solutions, helpt onze klanten een snelle responstijd en de beste service te kunnen garanderen, maar ook technisch oplossend van dienst te kunnen zijn”