Over ons

Met onze kennis, professionaliteit en persoonlijke aanpak ontwikkelen wij de juiste IT-oplossingen met nieuwe technologieën waardoor we onze klanten optimaal ondersteunen. Daarnaast leveren wij een significante bijdrage aan de maatschappij en de bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers.

4 IT-domeinen

Wij geloven niet in platte detachering maar het inzetten van kennis op de plek waar het écht nodig is. Om kwaliteit te kunnen leveren en op te kunnen treden als kennispartner hebben wij een duidelijke focus op 4 IT-domeinen:
  • Cloud Computing
  • Workplace & Mobility Solutions
  • Infrastructure
  • Security

Visie en missie NMX Solutions

Met onze kennis, professionaliteit en persoonlijke aanpak ontwikkelen wij de juiste IT-oplossingen met nieuwe technologieën waardoor we onze klanten optimaal ondersteunen. Daarnaast leveren wij een significante bijdrage aan de maatschappelijke en de bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers. Wij geloven niet in platte detachering maar het inzetten van kennis op de plek waar het echt nodig is.

NMX Solutions wil haar klanten op partnerniveau bedienen en een langdurige waardecreactie realiseren. Om dit te bereiken leveren wij hoogwaardige kwaliteit en kennis door sociale, betrouwbare en deskundige IT-specialisten. Met het doel om continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten te waarborgen.

Onze kernwaarden

Persoonlijk en betrokken
Wij willen een top werkgever zijn voor IT-specialisten: ‘Great place to work’
Daarnaast bieden wij een interessant carrièrepad voor seniors en daarbij verschillende doorgroeimogelijkheden.

Betrouwbaarheid
NMX Solutions is een IT-Partner die doet wat ze zegt en levert meer dan de verwachting van de klant. ‘NO nonsens’ en gericht op kwaliteit.

Deskundigheid
NMX Solutions blinkt uit in de extertises: Cloud, Infra, Security, Workspace Solutions. Daarnaast zijn we een kennishuis.

Ontwikkeling
Bij NXM Solutions is het doel samen verder te komen. Dit doen we doormiddel van het Continuous learning principe: continu up to date, vooroploper op kennis en kundigheid.

Verbinding
We zijn ijzersterk in het verbinden van de beste IT-specialist bij onze opdrachtgever. Daarnaast maken we gebruik van een ons netwerk en leggen we verbinding tussen verschillende vakgroepen, ZZP'ers en branchegenoten.