Onze expertises

De IT-ontwikkelingen en technologieën veranderen continu.
Als klant zoekt u naar de juiste partner om uw probleemstelling te concretiseren en om een oplossingsrichting te ontwikkelen.

Om u een duidelijk overzicht te geven van onze dienstverlening, hebben we onderstaand 4 expertises omschreven. Door de specifieke focus is NMX Solutions dé inhoudelijk sparringspartner en zijn onze specialisten in staat de vraagstelling te doorgronden om uiteindelijk oplossingen aan te dragen en te implementeren.

 • Cloud Computing

  Cloud Computing

  AWS en Azure
 • Infrastructure

  Infrastructure

  VCP Hyper-V, XenApp & XenDesktop
 • Workplace & Mobility

  Workplace & Mobility

  SCCM, Office 365, RES WSM & AppSense
 • Security

  Security

  CEH/CND/ECSA/LPT, CISA
Bij NMX heb je echt het familiegevoel
Bij NMX heb je echt het familiegevoel

Bij NMX heb je echt het familiegevoel

Patrick, IT-specialist NMX Solutions

NMX is niet een IT-dienstverlener waar je een nummertje ben. Bij NMX heb je echt het familiegevoel, collega's kennen elkaar goed, er wordt veel aan teambuilding gedaan en aan kennis delen. De managers van NMX weten ook wat er in de markt speelt en weten waar ze het over hebben.

MDT Servers

Waar ik zelf blij van wordt is een project waar veel uit te halen is. Bij mijn huidige project kwam ik eigenlijk om Citrix incidenten op te lossen, maar al gauw zag ik dat daar meer nodig was. Ik heb vervolgens MDT servers opgebouwd voor het inspoelen van Servers en client devices.

Ontwikkeling

Qua ontwikkeling ben ik op dit moment bezig met Microsoft Azure Intrastructure and Deployment, in toekomstige opdrachten zal je vaker in aanmerking komen met Azure, vandaag deze training/opleiding.

bekijk alle testimonials