Onze expertises

De IT-ontwikkelingen en technologieën veranderen continu.
Als klant zoekt u naar de juiste partner om uw probleemstelling te concretiseren en om een oplossingsrichting te ontwikkelen.

Om u een duidelijk overzicht te geven van onze dienstverlening, hebben we onderstaand 4 expertises omschreven. Door de specifieke focus is NMX Solutions dé inhoudelijk sparringspartner en zijn onze specialisten in staat de vraagstelling te doorgronden om uiteindelijk oplossingen aan te dragen en te implementeren.

 • Cloud Computing

  Cloud Computing

  AWS en Azure
 • Infrastructure

  Infrastructure

  VCP Hyper-V, XenApp & XenDesktop
 • Workplace & Mobility

  Workplace & Mobility

  SCCM, Office 365, RES WSM & AppSense
 • Security

  Security

  CEH/CND/ECSA/LPT, CISA
NMX is een elite systeembeheerdersgroepje
NMX is een elite systeembeheerdersgroepje

NMX is een elite systeembeheerdersgroepje

Johan, IT-specialist

NMX is een elite systeembeheerdersgroepje waardoor het feit dat ik hier lid van ben, een vorm van erkenning is. Ook vind ik het prettig om kennis te delen met mede NMX-ers!

Mooi project bij een zorginstelling

Voor een mooi project bij een zorginstelling ben ik bezig geweest met de Exchange 2010 configuratie en migratie naar Office 365. Totaal 120 Microsoftteams, 1050 kanalen, eigenaars & leden aangemaakt met behulp van PowerShell. Daarnaast heb ik mogen meedenken bij processen en escalatiemodellen.
Ook het maken en onderhouden van VMWare templates het beheren van serverparken (+/- 115 servers) waren onderdeel van mijn rol.

Ontwikkeling

Momenteel ben ik bezig met MCSA OFFICE 365. We zijn veel bezig met Azure en office in de cloud.  Daarnaast wil ik graag meer specifieke VMware kennis en netwerkkennis bemachtigen.

 

bekijk alle testimonials