Over ons

NMX Solutions is een IT-dienstverlener op het gebied van Cloud Computing, Workspace & Mobility Solutions, Infrastructure en Secrutity. Met onze kennis, professionaliteit en persoonlijke aanpak ontwikkelen wij de juiste IT-oplossingen met nieuwe technologieën waardoor we onze klanten optimaal ondersteunen. Daarnaast leveren wij een significante bijdrage aan de maatschappelijke en bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers.

De ontwikkelingen in IT gaan snel. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op: nieuwe technologieën, methodieken en systemen. Als individuele gebruiker maar ook als gebruikersorganisatie stellen we veel meer eisen aan ICT toepassingen. We verwachten dat systemen altijd beschikbaar zijn, met ons meedenken én het liefst dat ze ook nog snel zijn.

Dit vraagt veel van jou, als van IT-specialist. Je dient je continu aan te passen aan nieuwe technologieën. Daarnaast is constante bijscholing essentieel om je kennis hierin op het juiste niveau te houden.

NMX Solutions blijft continue voorlopen op al deze ontwikkeling. Onze IT-specialisten zijn up-to-date doordat ze participeren in het Continuous Learning programma en door hun passie voor techniek hebben zij altijd focus op deze innovatie. Doordat wij regelmatig kennissessies organiseren, worden ‘best practices’ uit de praktijk ook uitgewisseld om synergie te creëren en hun competenties te versterken.

Visie en missie NMX Solutions

Met onze kennis, professionaliteit en persoonlijke aanpak ontwikkelen wij de juiste IT-oplossingen met nieuwe technologieën waardoor we onze klanten optimaal ondersteunen. Daarnaast leveren wij een significante bijdrage aan de maatschappelijke en de bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers.  Wij geloven niet in platte detachering maar in het inzetten van kennis op de plek waar het echt nodig is.

NMX Solutions wil haar klanten op partnerniveau bedienen en een langdurige waardecreactie realiseren. Om dit te bereiken leveren wij hoogwaardige kwaliteit en kennis door sociale, betrouwbare en deskundige IT-specialisten. Met het doel om continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten te waarborgen.

Onze kernwaarden

Persoonlijk en betrokken
Wij willen een top werkgever zijn voor IT-specialisten: ‘Great place to work’
Daarnaast bieden wij een interessant carrièrepad voor seniors en daarbij verschillende doorgroeimogelijkheden.

Betrouwbaarheid
NMX Solutions is een IT-Partner die doet wat ze zegt en levert meer dan de verwachting van de klant. ‘NO nonsens’ en gericht op kwaliteit.

Deskundigheid
NMX Solutions blinkt uit in de extertises: Cloud, Infra, Security,
Workspace Solutions. Daarnaast zijn we een kennishuis.

Ontwikkeling
Bij NXM Solutions is het doel samen verder te komen. Dit doen we doormiddel van het Continuous learning principe: continu up to date, vooroploper op kennis en kundigheid.

Verbinding
We zijn ijzersterk in het verbinden van de beste IT-specialist bij onze
opdrachtgever. Daarnaast leggen we verbinding tussen verschillende vakgroepen en branchegenoten.